Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gevulde ui
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, ei, kalfsgehakt, nootmuskaat, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peper, prei, room, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Hoe te eten:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei: