Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Gebakken limabonen met uien, tomaten & peterselie
- Ingrediënten:
- bleekselderij, broodkruim, knoflook, laurierblad, limabonen, olijfolie, peterselie, rode ui en tomaat
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, courgette, groente, knoflook, kruiden, olie, paprika, peper, rode ui, sperziebonen, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht / lichte maaltijd uit Bonen!:
Diner / lunch / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Anatolië: