Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gehakt, knoflookmayonaise, kruiden, laurier, olijfolie, peper, rode ui, ui, water, wortel, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Speisekammer:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Basisrecept uit Fresh en light:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / bijgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept van Okoko recepten:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Modernist Cuisine [5]: