Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Baccala met melk uit de over
- Ingrediënten:
- ansjovis, gezouten kabeljauw, knoflook, melk, olijfolie, olijven, peterselie en ui
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, ei, gehakt, groentebouillon, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, tijm, ui, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: