Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Baccala met melk uit de over
- Ingrediënten:
- ansjovis, gezouten kabeljauw, knoflook, melk, olijfolie, olijven, peterselie en ui
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, tijm, ui, volle melk, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Wrap 'n roll:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon: