52 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotereikippenbouillonknoflooklaurierbladnootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierozemarijnrundergehakttijmtomatenpureeuivarkensgehaktvisvleesvolle melkzoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Varkensvlees met BBQ-saus, wafels & coleslaw

Ingrediënten:
bbq-saus, boter, ei, extra vierge olijfolie, halfvolle melk, munt, natriumbicarbonaat, rode spaanse peper, rode ui, suiker, varkensvlees, witte kool, wittewijnazijn, wortel, zelfrijzend bakmeel, zuiveringszout en zwoerd

Soort:
vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Ragù di maiale - Varkenssaus

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, melk, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, salie, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

san esteban canelones

Ingrediënten:
bloem, boter, brandewijn, cannelloni, gemalen zwarte peper, groene salade, kip, kippenlever, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, tijm, tomaat, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde kool - chou farci

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, broodkruim, crépine, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, melk, olie, peper, quatre épices, savooiekool, sjalot, speklap, tijm, ui, varkensdarmnet, varkensschouder, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Catalaanse cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cannelloni, chorizoworst, fino sherry, gemalen kruidnagel, ham, jamón, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, manchego, melk, morcilla, olijfolie, prosciutto, rode ui, slagroom, tomaat uit blik, verse peterselie, verse tijm, wit broodkruim, witte butifarra, witte peper en wortel

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Basissaus voor pasta

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, olijfolie, op eiken gerijpte chardonnay, ossenstaart, steranijs, ui, varkensschouder, volle melk en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / techniek
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gehaktbrood met hardgekookt ei

Ingrediënten:
beenham, salie, eieren, boter, kalfsgehakt, melk, olijfolie, oloroso sherry, rundergehakt, spaanse ui, bleekselderij, knoflook, varkensgehakt, verse rozemarijn, vin santo, witbrood en wortels

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kokosnoedels

Ingrediënten:
boter, ei, eiernoedels, indiase currypasta, japanse sojasaus, knoflook, kokosmelk, lente ui, margarine, melk, noorse garnalen, olie, rode spaanse peper, shiitake, varkensschnitzel en wortel

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Beignets van varkenspootjes

Ingrediënten:
alcohol, bakpoeder, bloem, knoflook, laurierblad, melk, ui, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / frituur
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Patrijs met kool - perdiz con coles

Ingrediënten:
bacon, bloem, chorizo, cognac, droge rode wijn, ei, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, groene kool, knoflook, kwartel, melk, nootmuskaat, olijfolie, patrijs, piepkuiken, pittige varkensworst, reuzel, savooiekool, sinaasappelrasp, tomaat, ui, varkensgehakt, verse marjolein, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witbrood, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde kalfsborst - falette

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, buikspek, cognac, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, plantaardige olie, snijbiet, snijpeterselie, ui, verse kervel, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gestoofde varkenswangen

Ingrediënten:
appelsap, boter, ciderazijn, citroensap, donker bier, grof zout, halfvolle melk, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, sjalot, sperziebonen, tijm, tuinkers, varkenswang, water, wortel, zeezout en zwarte bessen

Keuken:
Deens
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met gemengd vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, cannellonipijpjes, cognac, italiaanse pruimtomaten, kippengehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, rundergehakt, ui, varkensgehakt, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al ragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al saucijzenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, italiaanse saucijsen, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Kip-hampasteitjes

Ingrediënten:
agaragar, arachideolie, bladpeterselie, dijonmosterd, druivenpitolie, ei, gerookte ham, grove mosterd, kippenbouillon, kippendij, kippenvellen, pekelwater, prei, roomboterbladerdeeg, ui, verse dragon, volle melk, volle room, witte wijn en wortel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tongfilets met rijst

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, gekookte ham, laurierblad, melk, rijst, saffraandraadjes, tong, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Vlechtwerkvlaai met pruimen en frambozen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, citroensap, deeg, dille, groenten, kaneel, komkommer, kristalsuiker, marinades, mayonaise, melk, mosterd, olie, pappardelle, ricotta, slagroom, taart, vis, vlees, wijn, zalm, zure room en zwarte peper

Haal meer recepten op...