Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bonen, boter, brood, ei, fruit, granen, groente, kaas, knoflook, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tofu, ui, vis, vlees, water, zaden, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Solo Food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Koken met restjes is leuk: