Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, groentebouillon, halfvolle melk, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, rozemarijn, suiker, ui, vlees, volle melk, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / lunch / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Nopi: