63 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbieslookbloemcitroensapcrème fraîcheeieidooiereiwitknoflooklauriernootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreisjalotslagroomtijmuiwaterwitte peperwortelzoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Fingerlingaardappelen en spek

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, boter, druivenpitolie, fingerling-aardappelen, gerookt spekvet, kippenbouillon, kippengelei, room, truffelolie, truffels van gotland, volle melk, yoghurt en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Kastanjevelouté met eendenconfit

Ingrediënten:
boter, droge madera, eendenconfit, eendenvet, gerookte bacon, halfvolle melk, hazelnoot, kippenbouillon, prei, sherryazijn, sjalot, slagroom, tamme kastanje, verse tijm en witte port

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Vichyssoise

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, kippenbouillon, melk, prei, room en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Oosterscheldekreeft en dashi

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, bonito, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, eierdooier, fleur de sel, gastrique, geklaarde boter, gerookte boter, gezouten boter, jonge wortel, kaffirblad, kippenbouillon, kippenfond, klaverzuring, knoflook, kombu, koriander, korianderbloempjes, kreeft, limoen, melk, munt, olijfolie, palmsuiker, peper, radijs, radijsbloemetjes, room, shiso-bladen, sjalot, spinazie, sushi azijn, ui, venkel, vintage sojasaus, vissaus, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:

Romige kippensoep

Ingrediënten:
babypreitjes, bloem, boter, eidooier, foelie, kippenbouillon, knoflook, laurier, scharrelkipfilet, slagroom en volle melk

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Königsberger Klopse

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, half-om-halfgehakt, kalfsgehakt, kappertjes, kippenbouillon, melk, peterselie, runderbouillon, slagroom, ui en witbrood

Soort:
vlees
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Waterkerssoep

Ingrediënten:
aardappel, boter, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, room, ui, verse bieslook, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Vichysoisse

Ingrediënten:
aardappel, boter, kippenbouillon, koffieroom, melk, prei, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Chez Adriaan:

Preisoep uit Wales

Ingrediënten:
aardappelen, boter, bouillon, melk, ontbijtspek, peterselie, prei, room en 
zout en peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Vistaart met zoete aardappels

Ingrediënten:
basmatirijst, bloem, boter, bouillon, kruimige aardappel, melk, room, schelvisfilet, tuinbonen, verse dille, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zoete aardappel en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude spinaziesoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, diepvriesspinazie, eidooier, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, rijst, slagroom, spinazie, ui, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Allerkerst

Diner / voorgerecht uit Allerkerst:

Pompoencappuccino

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, melk, paprikapoeder, poedersuiker, pompoen, slagroom, ui, witbrood en zonnebloemolie

Soort:
soep/bouillon / feestdagen
Haal meer recepten op...