416 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroensapcitroenschileieidooierfijne kristalsuikerfruitgistkaneelkrentenkristalsuikermaïzenapoedersuikerslagroomvanillesuikervolle melkwaterzelfrijzend bakmeelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Biscuit met melk en olie

Ingrediënten:
bakpoeder, bloemen, citroenrasp, ei, kristalsuiker, melk, vanille-extract, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Brood- en appelshalet met melk

Ingrediënten:
boter, challe, citroensap, citroenschil, ei, honing, kaneel, krenten, melk, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, zoete appel en zure appel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Leche merengada

Ingrediënten:
citroenrasp, eiwit, kaneelpijpje, melk, poedersuiker en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Bluf van mokka en krokante amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, baileys, citroenrasp, eidooier, eiwit, melk, poedersuiker, room, slagroom, sterke koffie, suiker, vanillestokje en whisky

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Reiz kugel - Rijstpudding

Ingrediënten:
appel, citroenrasp, eidooier, eiwit, gedroogde kersen, kaneel, melk, nootmuskaat, risottorijst, rumkrenten, suiker, sukade, vanille-essence en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Kranskoek - ciambellone

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eiwit, melk, mistrà, natron, rozijnen, suiker, suikerstrooisel en zilverkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

driekoningenbrood

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, brandewijn, citroenrasp, ei, eiwit, gedroogde boon, gekonfijt fruit, melk, ongebleekt meel, oranjebloesemwater, sinaasappelrasp, tafelsuiker, gist, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:

Twentelteefjes

Ingrediënten:
boerenjongens, boerenjongens-ijs, citroenrasp, ei, kaneelpijpje, krentenwegge, melk en suiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Drinken uit Cocina Nueva:

Leche merengada punch

Ingrediënten:
citroenschil, eiwit, kaneel, kaneelstokjes, kristalsuiker, melk, vanille-extract en witte rum

Keuken:
Spaans
Soort:
drank (alcoholisch) / niet-alcoholische drank
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Citroenconcert van smaken en geuren

Ingrediënten:
banketbakkersroom met citroen, bier, biologische yoghurt, bloem, boter, citroen, citroenblad, citroenrasp, eierdooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gekonfijte citroen, koffieroom, melk, olijfolie, suiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / pannenkoeken en flensjes / gebak, koek, taart, pudding / pudding / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Appel-frangipanerol

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelschilfers, appels, bloem, bloemsuiker, boter, broyage, bruine suiker, citroenrasp, ei, eiwit, gist, kristalsuiker, melk en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Paasbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bigarreaux, cakemeel, citroenrasp, ei, karnemelk, rozijnen en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / koek en gebak
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Griesmeelpudding

Ingrediënten:
appel, bessen, boter, citroenrasp, compote, eidooier, eiwit, kaneel, melk, suiker en zout

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / nagerecht uit Spanje:

Gebakken room-karamelpuddinkjes

Ingrediënten:
citroenrasp, crème fraîche, ei, eierdooier, suiker, vanillesuiker en volle melk

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...