Lunch / lunchgerecht uit De herenkookclub:
Gebakken gevulde ui met parmezaan
- Ingrediënten:
- bloem, boter, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ui en witte truffel
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, ei, gehakt, kaas, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, tomaat, tomatenpuree, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit De herenkookclub:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Hoe te eten:
Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven: