148 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloemcayennepepereieidooiergruyèrekaaskaneelknoflookolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotspinaziesuikertijmuivolle melkwitte peperzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, ei, melk, nootmuskaat en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kaas-soufflé

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eiwit, gruyère, melk, nootmuskaat, roomboter en slagroom

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Broodsaus

Ingrediënten:
boter, foelie, laurier, nootmuskaat, peperkorrel, slagroom, ui, vers broodkruim en volle melk

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:

Romeinse gnocchi

Ingrediënten:
boter, eierdooier, griesmeel, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Recept uit Hoe te eten:

Uiensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, double cream, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, slagroom, ui, uienkookvocht en volle melk

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Broodpudding met abrikozen, krenten en rozijnen

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, donkerbruine basterdsuiker, ei, gedroogde abrikozen, koekkruiden, krenten, melk, nootmuskaat, oud brood, rozijnen en slagroom

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Bijgerecht uit 45 geniale rezepten:

Selderijpuree

Ingrediënten:
boter, knolselderij, melk, nootmuskaat, room, slagroom, truffeljus, truffelschillen, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Bijgerecht uit De flair van eenvoud:

Gratin Dauphinois

Ingrediënten:
aardappel, boter, knoflook, nootmuskaat, peper, slagroom, volle melk en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Speculaaswieltjes

Ingrediënten:
biologische citroen, donkere basterdsuiker, eidooier, melk, bloem, boter, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemalen kruidnagels, gemberpoeder, amandel, nootmuskaat, ruwe rietsuiker, sinaasappel, slagroom, kaneel en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Ei-hamschoteltje uit de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekookte ham, jong belegen kaas, knoflookpoeder, melk, nootmuskaat, paneermeel, slagroom, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / hartige hapjes
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Preisformatini - sformatini di porri

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, melk, nootmuskaat, pijnboompitten, prei, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...