Recept uit Eten in Italie:
In melk gebraden kalfsvlees
- Ingrediënten:
- boter, kalfsbil, melk, nootmuskaat, parmaham, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, crème fraîche, ei, eidooier, gruyère, kaas, knoflook, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, volle melk, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Recept uit Goed zoet:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / voorgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Nigella bijt:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Hoe te eten:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch: