Gebakken Polenta Met Paddenstoelen En Smeltende Vacherin Mont D’or

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 89 in The big green egg book .

Gang:
bijgerecht
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalfszwezerik met sla en oesterzwammen

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Witlofschotel met Appenzeller-béchamel

Een recept uit

Witlofschotel met Appenzeller-béchamel recept - Food and Friends

Een recept uit

Geroosterde Sjalot Hartige Taart Met Rozemarijn En Ricotta

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol