Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Baccala met melk uit de over
- Ingrediënten:
- ansjovis, gezouten kabeljauw, knoflook, melk, olijfolie, olijven, peterselie en ui
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, droge witte wijn, ei, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, tijm, ui, volle melk, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Noma:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Recept uit Alles over kool:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Wrap 'n roll:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes: