Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, brood, droge witte wijn, ei, foelie, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, tijm, ui, water, witte wijn, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Miss Fromage:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: