Vispastei - vol-au-vent di mare

Je vindt dit recept op pagina 417 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pastei / feestdagen / ovenschotel
Bereidingstijd:
135 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Selderij in bechamel - sedano alla besciamella

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Lasagne al forno

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Céleri béchamel

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Hamsformato met selderij - sformato di sedano al prosciutto

Een recept uit  - De Zilveren Lepel