Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Tagliatelle met zalm
- Ingrediënten:
- citroensap, gerookte zalm, slagroom, tagliatelle en whisky
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, cognac, dille, ei, gelatine, gerookte zalm, knoflook, komkommer, melk, mierikswortel, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sla, suiker, tijm, ui, visbouillon, witte wijn, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit de snelle keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: