Linguine met gerookte zalm en tomatensaus

Je vindt dit recept op pagina 39 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Bereidingstijd:
55 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Snel en erg lekker

- bijna 3 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kastanjecrème

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Kalfsnier in mosterdsaus

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Milanese kaaspasta

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Jamie Oliver: chocolade potjes

Een recept uit