Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Harder met peterselie - cefalo al prezzemolo
- Ingrediënten:
- citroen, harder, knoflook, olijfolie, peper, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, ansjovis op zout, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groene paprika, laurierblad, olijfolie, peper, spaghetti, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Amuse / diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro: