Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Gestoomde zeebaars met gember en lente-ui (Qing Zheng Lu Yu)
- Ingrediënten:
- gember, lente-ui, olie, shaoxingwijn, sojasaus en zeebaars
- Keuken:
- Chinees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, ei, gemberpoeder, groentebouillon, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, limoen, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Food & Friends:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming: