Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, fruit, gehakt, groente, knoflook, komkommer, laos, melk, olie, peper, sesamolie, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Minimania:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More: