Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht / basisrecept uit Kook met Jamie:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Bijgerecht / basisrecept uit Het tapas boekje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget: