Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in een beslag van bloem en water
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, plantaardige olie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, gist, kaneel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Basisrecept uit Filippijnen:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit 101 ballen:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Recept uit Karsu's Kitchen: