Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Lamb Garlic Jus in a Jar
- Ingrediënten:
- citroensap, knoflook, lamsgehakt, laurier, paprika, sjalot, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, witte wijn en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, slagroom, suiker, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Spis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Gemüse! :
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: