Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderragout met sjalotten en doperwten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, doperwten, kruiden, olijfolie, sjalot, stooflappen, tomatensaus, ui, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Nigella bijt:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Recept uit Het groot fondue boek: