Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Alles over kool:
Recept uit El Bulli:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Libelle Gevulde groenten: