Gegratineerde Israëlische couscous met gekarameliseerde uien en blauwschimmelkaas

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 555 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Blauwe-kaaspakketjes

Een recept uit  - Tapas

Kip, gevulde

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Galette au roquefort - Roquefortkoekjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Feuilletée au fromage / Jalousie au fromage - Kaastaart van Frans bladerdeeg

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken