Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, gist, honing, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Snack of tussendoortje uit Speisekammer:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Simone's Kitchen:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De grote Kleyn:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Ontbijt / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Picknick / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Ontbijt / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / basisrecept uit 1080 recepten:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Noma: