Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, eidooier, fruit, gehakt, granen, groente, kip, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, rundvlees, suiker, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch uit Dit is geen kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Lunch / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ: