Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Cacik, Yoghurt & Cucumber - Yoghurt met komkommer
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, knoflook, komkommer, munt, olijfolie, witte peper, yoghurt en zeezout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, cayennepeper, dille, griekse yoghurt, honing, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, koriander, lente-ui, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, suiker, ui, vruchtensap, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Simpel:
Recept van Miss Fromage:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Lunch uit Fresh en light:
Recept van Annie Pannie:
Basisrecept uit De smaak van mijn herinnering:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit de snelle keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise: