120 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouilloncitroensapeifruitgula djawaknoflooklaoslombokolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige olierijstsjalotsuikertijmtomaattrassiuiwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Asperges met citroen-kruidensaus

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroen, gehakt, groenten, kip, kool, olie, pitten, rabarber, room, suiker, tomaten, varkensvlees, vlees, water, witte peper, zoetzuur, zout en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Geroosterde lentegroenten en hummus met ingemaakte citroen

Ingrediënten:
water, bietjes, chilipoeder, citroen, citroensap, erwtenscheuten, olijfolie, groenten, hummus, ingemaakte citroen, jonge rode bietjes, kikkererwten uit blik, marjolein, meirapen, olie, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rosé, vruchtensap, tahin, tijm, knoflook, tijm, kurkumapoeder, venkel, kruiden, peper, versgemalen zwarte peper, wortels, zeezout, 
zout en peper en zuring

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Sashimi van tarbot met sushi en gerst

Ingrediënten:
citroensap, citroenzest, courgette, gerst, komkommer, mirin, norivellen, sesamolie, suiker, tarbotfilet, water en zout

Keuken:
Japans / Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Thaise vissoep

Ingrediënten:
tomaat in blik, bosui, champignons, gemberwortel, kokosmelk, mihoen, oesterzwammen, paksoi, rode peper, sesamolie, taugé, knoflook, verse koriander, vruchten en water

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Fritto misto

Ingrediënten:
citroen, eiwit, fijn zout, garnalen, koolzuurhoudend mineraalwater, pijlinktvis, plantaardige olie, puf en tipo 00-bloem

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gamba´s met een krokant korstje

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, citroen, ei, gamba's, peterselie, plantaardige olie en water

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes / frituur
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vega recept van Landgoed De Wilmersberg

Ingrediënten:
laurier, bloemen, bloemkool, bloemkoolroosjes, bouillon, citroen, groentebouillon, hart, ijsblokjes, knoflook, knolselderij, water, kropsla, laurier, mayonaise, melk, room, sesamolie, slagroom, sushi azijn, knoflook, tijm, truffel, truffelmayonaise en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vega recept van Landgoed De Wilmersberg

Ingrediënten:
laurier, bloemen, bloemkool, bloemkoolroosjes, bouillon, citroen, groentebouillon, hart, ijsblokjes, knoflook, knolselderij, water, kropsla, laurier, mayonaise, melk, room, sesamolie, slagroom, sushi azijn, knoflook, tijm, truffel, truffelmayonaise en zout

Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Daksalade

Ingrediënten:
amandelen, boekweit, bosuitjes, citroen, doperwten, groene asperges, groenten, komkommer, koriander, munt, rode ui, sesamolie, shiitake, sla, snijbiet, sperziebonen, tahin, tamari, veldsla, water, wortel, zeewier en zout

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bami Goreng

Ingrediënten:
citroen, citroensap, djahé, gemberpoeder, djinten, fruit, groenten, ketjap, ketjap asin, ketjap manis, korianderpoeder, kip, kippendijen, knoflook, kool, kruidnagel, kruidnagelpoeder, laos, lombok, olie, prei, rode ui, selderij, sereh, sesamolie, sjalot, sjalotten, knoflook, uien, water, wijn, winterwortel, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Cherry Duck / Eend met kersen

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, eendenborstfilet, gember, kersensap, kersen uit pot, peper, plantaardige olie, tapiocameel, tijm, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Paddestoelensoep

Ingrediënten:
aardappel, citroen, kippenbouillon, peper, peterselie, plantaardige olie, shii-takes, water, zout en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Summer Berry Cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bosvruchten, cacao, citroen, ei, eiwit, boter, zout, water, kristalsuiker, mascarpone, melk, plantaardige olie, slagroom, tarwebloem, vanillesuiker en zuiveringszout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Haal meer recepten op...