Recept uit De Smaakbijbel:
Tomatencremesoep met aardappel
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, kervel, peterselie, prei, room, suiker, tomaten, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, azijn, bloem, boter, citroensap, donkere sojasaus, ei, gember, groente, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, melk, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sojaolie, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Honey & co:
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: