540 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbakpoederbloemcitroencitroenraspcitroensapeidooiereiwitgedroogde gistgistkaneelkristalsuikermaïzenamelkpure chocoladeroomrumslagroomsuikervanillesuikerzelfrijzend bakmeelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Chocoladerol Met Hazelnootcrème

Ingrediënten:
bloem, boter, cacaopoeder, ei, espresso, frangelico-likeur, hazelnoten, kristalsuiker, poedersuiker, pure chocolade, schotse whisky, water en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:

Kringler

Ingrediënten:
amandelessence, bloem, boter, ei, garderoom, poedersuiker en water

Keuken:
Zweeds / Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Parijse soezen

Ingrediënten:
bloem, ei, poedersuiker, roomboter, slagroom, gezoet en water

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Nigella bijt:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cacao, dubbelkoolzure soda, ei, lichtbruine basterdsuiker, maïsolie, poedersuiker, pure chocolade, rietsuiker, vanille extract, water, zout en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:

Kaneelbroodjes met geroosterde hazelnoten

Ingrediënten:
blanke hazelnoten, blauwe rozijnen, droge gist, ei, gele rozijnen, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, poedersuiker, roomboter, tarwebloem, vanille-extract, volle melk, water, witte basterdsuiker en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Sinaasappeltaartjes - amber tarts

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eigeel, gekonfijte sinaasappelschil, poedersuiker, sinaasappelrasp, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Elzasser tulband - kugelhopf

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, ei, instantgist, kirsch, melk, poedersuiker, rozijnen, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Bûche de noël

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, melk, cacao, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en water

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Tottenham cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, discobolletjes, ei, kokosschilfers, melk, roze voedingskleurstof, poedersuiker, rode bessensap, water en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Cumberland rum nicky

Ingrediënten:
bloem, boter, eigeel, melk, mincemeat, poedersuiker, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / diner / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Tamarinde-custardtaart - tamarind tart

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eigeel, foelie, laurierblad, melk, poedersuiker, rietsuiker, tamarindeconcentraat, volle melk, volvette room, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:

Pompoenensaimadas

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, eidooier, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gedroogde gist, kabochapompoen, kaneel, patentbloem, poedersuiker, reuzel, suiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / nagerecht uit Het insectenkookboek:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelschaafsel, bakpoeder, bloem, bloemenhoning, buffalo's, chocolade, chocoladelikeur, ei, eiwit, koffielikeur, kristalsuiker, marsepein, poedersuiker, pure chocolade, roomboter, vanillesuiker en water

Soort:
insecten / gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...