Pain brioché, brioche commune, pain Louis XV - Eierbrood - om met boter en jam te eten, voor sandwiches met mousse of foie gras, voor toast; alternatief voor worst in brioche

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 884 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Roux

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Gebakken kalfszwezerik

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Roux

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Korstdeeg

Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!