Recept uit De Urban Cook:
Chocoladerol Met Hazelnootcrème
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cacaopoeder, ei, espresso, frangelico-likeur, hazelnoten, kristalsuiker, poedersuiker, pure chocolade, schotse whisky, water en zelfrijzend bakmeel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, olie, olijfolie, peper, pure chocolade, slagroom, suiker, vanillesuiker, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Basisrecept uit A propos bistro:
Recept uit De banketbakker:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Twaalf:
Diner / nagerecht uit Honey & co:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:
Basisrecept uit Chocoladedesserts:
Basisrecept uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Frankrijk:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht / basisrecept uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Nigella bijt:
Recept uit Laura's bakery basisbakboek:
Diner / nagerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / nagerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Bij de koffie uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / nagerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:
Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:
Diner / nagerecht uit The big green egg book: