Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Tarbot met kruiden
- Ingrediënten:
- bloem, boter, knoflook, munt, olijfolie, peterselie, rozemarijn, salie, tarbotfilet, tijm, visfilet, water en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, gist, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Buffet / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Home made:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Brunch / lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Brunch / lunch uit Home made:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee: