Recept van Food & Friends:
Bloemkool-preisoep met mosterd & tijm
- Ingrediënten:
- bloemkool, groentebouillon, water, koolzaadolie, prei, mosterd, bleekselderij, knoflook, tijmblaadjes, zeezout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tomatenpuree, ui, vet, witte wijn, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Noma:
Recept van Food & Friends:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Basisrecept uit Wild:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: