Bijgerecht uit Jeruzalem:
Yoghurt met komkommersaus
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroen, gedroogde munt, griekse yoghurt, knoflook, minikomkommers, witte peper en zout
- Keuken:
- Midden-Oosten / Israëlisch
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, chilipeper, citroen, citroensap, ei, garam masala, gemalen komijn, gember, griekse yoghurt, komijnpoeder, komijnzaad, komkommer, koriander, korianderzaad, kurkuma, limoen, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode chilipeper, rode ui, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Ontbijt / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Lunch / bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Etenenzo:
Recept uit Honey & co:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Simpel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turkse kookkunst:
Recept uit De smaak van mijn herinnering: