Etenenzo
De mens eet, wij zijn etende mensen. Nog nooit hebben we zoveel voedsel tot onze beschikking gehad, en toch lijkt eten ingewikkelder dan ooit. Eten heeft te maken met identiteit, met wie je bent of wie je wilt zijn. Maar ook met emotie… de soep met balletjes van oma, jouw favoriete recept voor coq-au-vin, de chocolademousse van je lief. Ze vullen niet alleen je maag maar ook je hart.
Recepten van Janneke Vreugdenhil
Ingrediënten: arachideolie, chilivlokken, zout, knoflook, gedroogde chilipeper, geelwortelpoeder, komijn, komijnzaad, korianderpoeder, kruidenmix, limoen en watermeloen
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, gemalen komijn, gemalen koriander, griekse yoghurt, citroen, koriander, kippenbouillon, olijfolie, ras el hanout, rode chilipeper, rode linzen, bleekselderij, knoflook, kaneel, tomaat, ui, uien en water
Ingrediënten: appelazijn, gemberwortel, grof zeezout, kaneel, kruidnagels, steranijs, suiker en zwarte peperkorrels
Ingrediënten: amandelen, broodkruim, cashewnoten, feta, gerookt paprikapoeder, ei, kastanjechampignons, kidneybonen, lente-uitjes, mayonaise, olijfolie, panko, biet, knoflook, tempeh, tofu en zilvervliesrijst
Ingrediënten: basilicum, chilivlokken, limoen, zout, suiker en watermeloen
Ingrediënten: courgettebloemen, droge witte wijn, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, roomboter, saffraandraadjes en sjalot
Ingrediënten: munt, citroen, courgettebloemen, eidooier, eiwit, bloem, parmezaanse kaas, koolzuurhoudend water, frituurolie, ricotta en witte wijn
Ingrediënten: munt, feta, komkommer, olijfolie, rode ui, rodewijnazijn, trostomaten, watermeloen en zwarte olijven
Toon alle recepten
Boeken
Janneke Vreugdenhil schrijft ook boeken, misschien zijn ze wat voor jou: