Terug naar Etenenzo.

Etenenzo recepten

Janneke Vreugdenhil

Overzicht van alle recepten

Een recept uit Janneke Vreugdenhil

Recept van Etenenzo:

Courgettebloemenrisotto

Ingrediënten:
courgettebloemen, droge witte wijn, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, roomboter, saffraandraadjes en sjalot

Een recept uit Janneke Vreugdenhil

Recept van Etenenzo:

Linzensoep met chili-uien en yoghurt

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gemalen komijn, gemalen koriander, griekse yoghurt, citroen, koriander, kippenbouillon, olijfolie, ras el hanout, rode chilipeper, rode linzen, bleekselderij, knoflook, kaneel, tomaat, ui, uien en water

Een recept uit Janneke Vreugdenhil

Recept van Etenenzo:

Veel beter dan dit worden vegaburgers niet

Ingrediënten:
amandelen, broodkruim, cashewnoten, feta, gerookt paprikapoeder, ei, kastanjechampignons, kidneybonen, lente-uitjes, mayonaise, olijfolie, panko, biet, knoflook, tempeh, tofu en zilvervliesrijst

Een recept uit Janneke Vreugdenhil

Recept van Etenenzo:

Courgettebloemen

Ingrediënten:
munt, citroen, courgettebloemen, eidooier, eiwit, bloem, parmezaanse kaas, koolzuurhoudend water, frituurolie, ricotta en witte wijn

Een recept uit Janneke Vreugdenhil

Recept van Etenenzo:

Anguria

Ingrediënten:
munt, feta, komkommer, olijfolie, rode ui, rodewijnazijn, trostomaten, watermeloen en zwarte olijven

Een recept uit Janneke Vreugdenhil

Recept van Etenenzo:

Watermeloencurry

Ingrediënten:
arachideolie, chilivlokken, zout, knoflook, gedroogde chilipeper, geelwortelpoeder, komijn, komijnzaad, korianderpoeder, kruidenmix, limoen en watermeloen