Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Lamskotelet met citroen
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, honing, knoflook, korianderpoeder, lamskotelet, olijfolie, rode chilipeper, ui en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, chilipeper, citroenrasp, citroenschil, gemalen komijn, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode chilipeper, sojasaus, ui, vruchtensap, water, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Speisekammer:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De Smaakbijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit De Marokkaanse keuken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik: