Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Geurige, geroosterde kabeljauw met laurier en citroen
- Ingrediënten:
- citroen, kabeljauwfilet, knoflook, laurier, olijfolie en peterselie
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Nopi: