Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, ei, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, maïzena, olie, olijfolie, peper, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, suiker, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Puur genieten 2:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit Heerlijk simpel:
Recept uit Wild en gevogelte: