Tarbotfilet gestoomd met gember en shii-take, sobanoedels in sojasaus, knoflookchips en verse bosuitjes

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 130 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zeebrasem, gestoomde, met bosui en gember

delicious. magazine - 2013-01

Eiernoedels met bosui en gemberrelish

delicious. magazine - 2011-11

Miso-ossenhaas met gember-bosuidressing

Een recept uit delicious. magazine - 2013-02

Chinese everyday stock

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]