Krokant gebakken oesters met kleeftrijst, andijvie en gember-sojasaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 129 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Stamppotkroketjes

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Kruidige herstgroenteburger

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Salade van andijvie met blauwe druiven en verse geitenkaas

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Tortino di scarola e porri

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean