Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty: