Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peterselie, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Dayenne's Foodblog:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Brindisa: