37 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebleekselderijbloemboterbruine suikercitroengrasgembergrove mosterditaliaanse kruidenketjap manisknoflookkokosmelkkruidnagellaurierolieolijfoliepeperrunderbouillonrunderlappensjalottijmtomatenpureeuivleeswaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsvlees met knoflook en tomaten

Ingrediënten:
bouillonblokje, bouquet garni, knoflook, lamsstoofvlees, olijfolie, paneermeel, suiker, tomaat, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesmoord rundvlees met knoflook

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, riblappen, runderschenkelvlees, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Droge rundercurry met pinda's en limoen

Ingrediënten:
citroengras, galangal, garnalenpasta, kaneel, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderblaadjes, korianderwortel, korianderzaad, kruidnagel, limoen, mandarijn, nootmuskaat, paprikapoeder, pindakaas, rode pepers, runderbouillon, sjalot, stooflappen en suiker

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Boeuf bourguignon (2de manier)

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignons, doorregen spek, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderstoofvlees, suiker, tijm, vetstof, zilveruitjes en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees met citroensap

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, citroensap, dijonmosterd, kalfsstoofvlees, muskaatwijn, olijfolie, peper, sjalot, suiker, ui, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Rode Currysoep Van Riblappen Met Mango En Kruiden

Ingrediënten:
koriander, chilipeper, citroengras, gebakken uitjes, gehakt, kalfsbouillon, kokosbloesemsuiker, kokosmelk, limoen, limoensap, mango, bakolie, pinda’s, riblappen, rietsuiker, rode currypasta, sugar snaps, knoflook, thais basilicum, verse koriander en zout

Soort:
curry / vlees / soep/bouillon
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Borsjtsj-saus

Ingrediënten:
biet, bietensap, borsjtsj-saus, boter, groene kool, groentebouillon, klapstuk, koolzaadolie, runderbouillon, sjalot, suiker, ui en rode wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:

Kroketten van runderborst met Aziatische koolsla

Ingrediënten:
aziatische bouillon, banaansjalotten, bleekselderij, bloem, ei, grof zeezout, koriander, limoen, limoensap, munt, olijfolie, palmsuiker, panko, peultjes, rijstazijn, rode chilipeper, rodekool, runderborstvlees, volle melk, wortel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignons, cognac, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, suiker, tomatenpuree, ui, winterpeen en zilveruitjes

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Runderstoofpotje met mieriksworteldumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, donker bier, grove mosterd, italiaanse kruiden, knoflook, laurier, mierikswortelroom, olie, peper, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderlappen, tijm, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Runderstoofpotje met rode paprika en dumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, donker bier, grove mosterd, italiaanse kruiden, knoflook, laurier, olie, peper, rode paprika, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderlappen, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Runderstoofpotje met dumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, donker bier, grove mosterd, italiaanse kruiden, knoflook, laurier, olie, peper, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderlappen, tijm, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, bloem, bospeen, bouquet garni, champignon, doorregen spek, knoflook, peper en zout, peterselie, port, rode bourgogne, runderfond, suiker, sukadestuk, ui en zilverui

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Rundvlees met gebakken mihoen - daging sapi dan mihoen

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, djahé, goela djawa, hollandse garnalen, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, mager runderstoofvlees, mager rundvlees, maïzena, mihoen, olie, peper, runderbouillon, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, verse garnalen, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Rendang met sambal goreng boontjes recept - Food and Friends

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, djeroek poeroetblaadjes, suiker, galangawortel, gemberwortel, kemirinoten, ketjap manis, ketoembar, kokosmelk, laos, laurierblaadjes, lombok, rawit, rode chilipeper, rode paprika, runderbouillon, runderlappen, salamblaadjes, spaanse peper, sperziebonen, knoflook, ui en uien

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Rendang met sambal goreng boontjes

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, djeroek poeroetblaadjes, suiker, galangawortel, gemberwortel, kemirinoten, ketjap manis, ketoembar, kokosmelk, laos, laurierblaadjes, lombok, rawit, rode chilipeper, rode paprika, runderbouillon, runderlappen, salamblaadjes, spaanse peper, sperziebonen, knoflook, ui en uien

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Runderstoofpotje met chorizo en dumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, chorizo, donker bier, grove mosterd, italiaanse kruiden, knoflook, laurier, olie, peper, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderlappen, tijm, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Runderstoofpotje met bonen en dumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, donker bier, grove mosterd, italiaanse kruiden, kidneybonen, knoflook, laurier, olie, peper, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderlappen, tijm, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Hollandse hachee

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, bruin bier, doorregen runderlappen, kruidnagel, laurierblad, margarine, olie, pruimen, rietsuiker, runderbouillon en ui

Haal meer recepten op...