Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, fruit, gehakt, groente, knoflook, komkommer, laos, melk, olie, peper, sesamolie, spinazie, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Minimania:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch: